Фестивал “Хляб и Вино“ край езеро „Загорка“

На 29 ноември край езеро „Загорка" официално ще бъде открит вторият Фестивал"Хляб и Вино".Над 12 утвърдени български винопроизводители ще представят своите вина и ще можете да ги дегустирате.

Сред участниците на фестивала място ще имат утвърдени производители на месни деликатеси, сирена и кашкавали.Изявени майстор-готвачи ще демонстрират на живо пред гостите на събитието как се готвят различни ястия с вино.

Естествено, виното и хлябът вървят неизбежно с хубави мезета. Затова сред участниците на фестивала място ще имат утвърдени производители на месни деликатеси, сирена и кашкавали. Изявени майстор-готвачи ще демонстрират на живо пред гостите на събитието как се готвят различни ястия с вино. Организаторите от Парк-Хотел „Стара Загора“ подготвят богата съпътстваща програма с интересна фолклорна програма. Гости отново ще бъдат артистите от „Театър на трохите“ към национална мрежа „Хлебни къщи“.

Организаторите от Парк-Хотел „Стара Загора" подготвят богата съпътстваща програма с интересна фолклорна програма. Гости отново ще бъдат артистите от „Театър на трохите" към национална мрежа „Хлебни къщи".

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top