Граждански клуб “Липа“ с дарителска кампания за бедстващото население на Мизия

Група членове от Граждански клуб ЛИПА лично се запознаха с тежкото състояние на населението от гр. Мизия след наводненията през лятото и мудната реакция на държавата за преодоляване на последствията от бедствието. В началото на зимата голяма част от жителите на града са поставени в бедствено положение и спешно се нуждаят от храна и топлина. Граждански клуб ЛИПА, съвместно с Обществен дарителски фонд Стара Загора организират дарителска кампания за набиране на парични средства, отоплителни уреди и хранителни продукти за бедстващото население на Мизия. Със събраните пари също ще бъдат закупени отоплителни уреди и хранителни продукти. Даренията ще бъдат транспортирани от членове на ГК ЛИПА и ще бъдат предадени лично на нуждаещите се граждани на Мизия, с подкрепата на местни партньорски организации.

От Граждански клуб ЛИПА се обръщат към гражданите и бизнеса на Стара Загора с предложение за подкрепа на дарителската кампания, която трябва да приключи с раздаване на даренията в началото на декември т.г. Парични средства можете да превеждате по специална дарителска сметка.

Обществен дарителски фонд – Стара Загора
Набирателна сметка специално предназначение
ПИБ – гр.Стара Загора
IBAN:BG72FINV915053BGN0DJ4E
BIC: FINVBGSF
Основание: Дарение за Мизия

или да предоставяте директно в офиса на Обществен дарителски фонд Стара Загора, ул. „Граф Н. Игнатиев” 14

За въпроси, предложения и заявки за материални дарения можете да се обръщате на имейли: club.lipa@gmail.com, office@fund-sz.org, или на телефони 042 602155 и 0885 504396.

За даренията ще бъдат предоставяни дарителски свидетелства от Обществен дарителски фонд – Стара Загора, които могат да бъдат използвани за данъчни облекчения.

След приключване на дарителската акция ще бъден направен подробен публичен отчет.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top