Група VokiD с номинация за най-добър самарянин

Трета номинация за конкурса „Добрият самарянин 2013" получи сдружение „Самаряни". Тя е за Огнян Георгиев, Виктор Тошев, Деян Асенов, Виктор Герджиков и Йоана Герлимова от група VokiD. Петимата са номинирани от директора на помощно училище „Любен Каравелов" Еленка Иванова заради участието си в благотворителен концерт в Синдикалния дом в Стара Загора.

Събраните от проявата средства са дарени на помощното училище, където се обучават ученици с умерена и тежка умствена изостаналост. Сумата е изразходвана за зала, оборудвана с уреди за сензорна стимулация, които да подобрят и оптимизират психичните процеси и състояния на децата с цел постигане на по-добри резултати в корекционната и учебно-възпитателна работа.

„Номинирам участниците от група Vokid - Огнян Георгиев, Виктор Тошев, Деян Асенов, Виктор Герджиков и Йоана Герлимова за оказаната благотворителна помощ и жеста на внимание към учениците от Помощно училище „Любен Каравелов" - Стара Загора", пише в номинацията си Еленка Иванова.

От сдружение „Самаряни" припомниха, че номинации за конкурса се приемат до 5 ноември. Победителите ще станат ясни в края на годината.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top