Разяснителна инициатива за кандидат-студентите от Стара Загора за прием в западни и наши университети

Днес от 18 часа в хотел „Верея“ в Стара Загора ще се проведе информационен EDUmarathon за ученици и родители на деца от 9, 10 и 11 клас.

В рамките на събитието присъстващите ще се запознаят с най-новите изисквания и условия за прием в наши и чуждестранни университети, както и с актуална информация за кандидатстване във Великобритания в условията на Brexit.

Професионални образователни консултанти ще се срещнат лично с ученици от водещи средни училища и гимназии от региона и ще отговарят на въпроси, свързани с ориентацията и подготовката за прием в университет. В рамките на маратона посетителите ще се запознаят и с летните предложения за езикови ваканции от най-големия каталог за Лято 2019 г. Изданието съдържа курсове с
академична насоченост, значителна част от които предоставят подготовка и възможност за полагане на тестове за езикови сертификати, необходими за обучение в чужбина.

EDUmarathon-ът е част от програмата на международното консултантско изложение „Световно образование“, което се координира от фирма „Интеграл“ - образователна организация с над 25 години опит в международното консултиране и планиране на обучението и кариерата.

Входът на събитието е свободен.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top