Богата спортна програма в събота

Богата спортна програма в събота

Тази събота, 9 ноември, старозагорци ще имат изключителната възможност да посетят три много интригуващи спортни прояви.
Старт на спортната събота  ще даде ежегодният турнир по джудо и самбо в чест на Недьо Ранчев. Официалното откриване на състезанието ще бъде в 12:00 часа в новата спортна зала „Иван Вазов”. Треньорът СК Недьо Ранчев – Христо Лазаров сподели, че очаква много силен турнир, в който ще вземат участие редица от най-добрите клубове в страната. Лазаров допълни, че неговият клуб ще бъде представен от 14 състезатели по 7 при момчетата и момичетата.
Следващото голямо спортно събитие за деня ще е футболният мач от А група между отборите на Берое и Левски. Сблъсъкът между „зелено-белите” и столичани винаги се очаква с огромен интерес, като съботната среща не прави изключение. Двубоят е с начален час 15:15, а мястото – стадион Берое.
След типично мъжките спортове идва ред и за старозагорските дами да се насладят на спортната събота. За тях, както и за всички почитатели на спортните танци е първото издание на международния турнир „ZAGORA OPEN CUP”. Състезанието, което се организира от СК Загора Данс 2003 започва в 19:00 часа  в Общинска спортна зала „Стара Загора“и ще продължи до 10 ноември. В надпреварата ще вземат участие отбори от над 10 държави, като старозагорският клуб ще бъде представен от 8 двойки.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top