Демонстративен мач ще играе кмета

С демонстративен футболен мач на 21.09.2013 г. от 11.20 ч. ще бъде открита новата спортна площадка зад Централна поща в Стара Загора.

Начело на тима на Община Стара Загора ще застане кметът Живко Тодоров, а противниковият отбор ще бъде съставен от състезатели на Спортен клуб „Ракета“ с. Богомилово.

Съоръжението разполага с ново футболно игрище с трибуни, две фитнес площадки и детски кът с люлки и клатушки. Монтирани са детски фитнес уред и комбинирано детско съоръжение – за най-малките и по-големите деца. Оформен е и кът за отдих с пейки.

Основната фитнес площадка с 5 уреда е оформена в източната част на терена. В южната част на обекта е разположено футболно игрище с изкуствена трева и площадка за стрийт фитнес. Игрището има ограда с височина 6 м и трибуни за 250 човека. Фитнес площадката е покрита с каучукови ударопоглъщащи плочи, а в пясъчника са оформени зелени площи.
Изпълнител на строителните дейности на стойност 239 000 лв. с ДДС, е Обединение „Спортна Стара Загора". Обектът е част от инвестиционната програма на Общината.
 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top