ВИДЕО: 12-те финалистки на “Мис Стара Загора-Област“ са избрани (обновена)

Повече от 50 претендентки се явиха днес на официалния кастинг за "Мис Стара Загора-област", съобщи специално за StaroZagorci.Com организаторката на конкурса Антония Димова. Компетентно жури отся 12-те финалистки, които ще се състезават на 20 септември за короната. Момочетата са от цялата старозагорска област и са на възраст между 16 и 25 години. 

Сред журито беше и самата Десислава Бурдева-миналогодишната победителка в конкурса. Друго известно лице беше и Антония Димова, една от красавиците от града на липите, която е участвала в конкурса „Мис България“. Антония разкри специално за StaroZagorci.Com, че новоизбраната „Мис Стара Загора-област“ ще получи короната си от известната Юлия Юревич – „Мис България 2007“. Освен Юревич в журито ще бъдат още много известни личности. Старозагорката Александрина Иванова – „Мисис България 2011“ също ще е сред журито, а един от водещите ще бъде Мустафа Лешов ""Мистър Менхънт България 2010".

Самият конкурс ще се проведе в елитно старозагорско заведение, като организаторите обещават множество награди за участничките. Всички, които се явят на финалния кръг ще получат подаръци, довери ни човек занимаващ се с конкурса. По време на него ще има и множество гости и изпълнители, които ще допринесат за отличното настроение на финала.
 

Коментирай!

#1
Vanya - 2013-09-14 20:06:47

Stiga s tezi glupavi kopiraniaya na Zapadni Piramidi i izmami. Otidete na sleo i se zahvashtaite s rabota! Tam sa parite i istinata... Ako vi stiska razbira se

Още новини

Scroll To Top