Треньорът на старозагорци:“ Футболистите оставиха душите си на терена“

Треньорът на старозагорци:“ Футболистите оставиха душите си на терена“

Старши-треньорът на "Берое" Петър Хубчев сподели след мача с "Левски" завършил 0:0, че е доволен, както от резултата, така и от себераздаването на неговия тим.

„До червения картон показахме добра игра, а след това бяхме принудени да се защитаваме, затова доста организирано успяхме съвсем заслужено да спечелим тази точка." Хубчев не пожела да коментира изгонването на Пламен Крумов, но акцентира върху огромното желание и дух, което са демонстрирали старозагорци.

"За нас е много важно, че от няколко месеца насам играем с голям дух и желание. Това е върхът във възможностите на отбора, и само ние можем да направим така, че да продължим нагоре. Ние не можем да си позволим някои неща, които другите отбори могат. Мисля, че момчетата се справят много добре“

На въпрос дали съжалява, че "Берое" не са взели трите точки на "Герена", треньорът на старозагорци заяви: "Малко съжаляваме, че не вкарахме, важното е, че имахме такива положения. Съжалявам за резултата срещу ЦСКА, тогава мисля, че заслужавахме трите точки. Тук момчетата оставиха душите си на терена и съм доволен от тях“ - завърши наставникът на заралии.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top