Стара Загора: Вечната дилема – на море в България или Гърция

Вечната дилема – на море в България или Гърция

Този сезон реновираният Grand Hotel Sveti Vlas е причината, която накланя везните към България

Макар лятото още да не е дошло, температурите все по-осезаемо напомнят, че то почти е тук. Време е за последен преглед на офертите и резервиране на морската почивка. И тук отново излиза вечната дилема – на море в България или в Гърция. И ако отговорът е въпрос преди всичко на лични предпочитания, то има и много фактори, които доказват, че да се остане в България си струва и че морската почивка у нас може да бъде не по-малко приятна, отколкото в Гърция. Един от тези фактори през настоящия летен сезон е отварянето на реновирания и още по-впечатляващ Grand Hotel Sveti Vlas, разположен на първа линия в популярния ни курорт.

Основните причини, които карат българите да избират Гърция, са търсенето на чисто море, достъпни плажове и вкусна храна. А истината е, че и по нашето черноморие има места, които отговарят изцяло на тези изисквания и дори превъзхождат предлаганите услуги в гръцките хотели. С отварянето си за лято 2024 Grand Hotel Sveti Vlas доказва точно това.

„Винаги сме вярвали, че хотелските услуги и условията на българското черноморие може да конкурират тези в Гърция и да задържат българските туристи у нас. Това е и причината толкова години да инвестираме и да реинвестираме в развитието на хотелиерството по морето“ – казва Паскал Дойчев, собственик на веригата хотели Grand Hotel, част от която е и Grand Hotel Sveti Vlas. И допълва: „Районът около Свети Влас има уникални климатични и природни дадености и е изключително подходящ за реализиране на нашите идеи за развитие на морския туризъм“.

Тази година 5-звездният Grand Hotel Sveti Vlas отвори врати за летния сезон след основно реновиране. Aкцентира върху сериозното внимание към всеки детайл и в това отношение изпъква значително пред много от 5-звезните конкуренти в Гърция. Хотелът работи с денонощен Ultra All Inclusive, a промените в Lobby bar-a и основния ресторант дават възможност на гостите да се наслаждават на вкусната храна и разнообразието от напитки в уникална обстановка.

Безспорно, сред най-впечатляващите промени е вече много по-големият ресторант. Премахнати са всички пречки пред това гостите да се наслаждават на близостта на морето във всички посоки. От всяко кътче на ресторанта се откриват панорамни морски пейзажи, което допълнително подчертава разположението на първа линия.

Съчетанието от Ultra All Inclusive, вкусна и разнообразна храна, изискан бар, голям панорамен ресторант, луксозни и просторни стаи с гледка към морето превръща Grand Hotel Sveti Vlas в локация, която има целия потенциал да задържи българските туристи у нас през този летен сезон.

А всичко това е така без дори да сме споменали огромното СПА и модерния фитнес център Pulse в хотела. Той винаги е поставял сериозен акцент върху здравословния начин на живот и активната почивка на гостите си. През настоящия сезон обаче този акцент е още по-засилен, като от хотела предлагат програми за настаняване с включени разнообразни активности и услуги, с които гостите не само да почиват, но и да поддържат тонуса и формата си. Още един детайл, с който Grand Hotel Sveti Vlas допълнително накланя везната в полза на това, че да останеш в България за морската си почивка наистина е правилният избор.

 

Коментирай!

#1
фен - 2024-06-10 18:31:52

И защо да изберем бетона в БГ ...... да няма да стоим само в хотела.... наоколо всичко презастроено ,лично мнение

#2
st.z - 2024-06-11 10:38:31

Ami zashtoto si e nashe.

Още новини

Scroll To Top