Любими песни от филмите на Уолт Дисни“ - концерт-подарък за 1 юни за децата на Стара Загора

На 1 юни от 19.00 часа, Културен център “Стара Загора“ ще се превърне в приказен замък и ще се изпълни с красивата музика на „Любими песни от филми на Уолт Дисни“.

Този концерт е подаръкът за Деня на детето от Вокална студия „Усмивки“ при Народно читалище „Родина 1860“, за всички малки и вече пораснали деца на Стара Загора. Уолт Дисни е творец, титан в анимацията и ненадминат създател на приказни светове. Тази година се навършват 100 години от създаването на една от най-големите и успешни медийни компании до днес, носеща името му - “The Walt Disney company”.

Тези, които решат да станат част от този вълшебен свят, ще споделят емоцията на най-популярните песни от филмите на Дисни: „Замръзналото кралство“, „Мулан“, „Смелата Ваяна“, „Принцеса Анастасия“, „Храбро сърце“, „Красавицата и звярът“, „Зоотрополис“, „Пепеляшка“, „Цар Лъв“ „Малката русалка“, който печели „Оскар“ за музика, от „Пинокио“, чиято песен е музикалната емблема на компанията, от филма „Снежната кралица“ с две награди „Оскар“, от романтичната комедия „Капан за родители“ с две номинации за „Оскар“, „Рапунцел и разбойникът“, „Жабокът принц“, „Снежната кралица“, „Училищен мюзикъл“ и още много музикални изненади.
Вход свободен!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top