Областният управител се срещна с председателят на РИК и началникът на МВР в Стара Загора във връзка с предстоящите избори в неделя

По инициатива на областния управител Иван Чолаков днес в Областна администрация се състоя работна среща във връзка с предстоящите парламентарни избори. В нея участваха областният управител, главният секретар Кремена Бухчева, директорът на ОД МВР старши комисар Лазар Христов, началникът на Отдел „Охранителна полиция“ комисар Илиян Илиев, председателят на РИК Теодора Крумова и секретарят на РИК Междну Халид.

На срещата беше обсъдена готовността на отговорните за изборите структури за провеждането на парламентарния вот на 2 април. Теодора Крумова заяви, че е създадена необходимата организация по приемането на протоколите от секционните избирателни комисии след приключването на изборния ден. Приключени са обученията и инструктажите на председателите и членовете на секционните комисии в цялата област. Броят на секциите в Старозагорска област е 493.

След срещата старши комисар Христов и представителите на РИК направиха обход на маршрутите за движение на председателите на СИК при предаването на протоколите. Тази година отново протоколите ще се приемат в сградата на Областна администрация.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top