Екипът на Lidl в Стара Загора расте и си търси нови попълнения

Стартовото предложение за пълен работен ден: 1350 лв. бруто и 200 лв. ваучери

Нов магазин на Lidl предстои да бъде открит в Стара Загора до месеци, а компанията търси за своя разширяващ се екип в града касиер-продавачи на пълен работен ден. Стартовото предложение за тях включва заплата 1350 лв. бруто и 200 лв. ваучери за храна. Сред най-големите плюсове за служителите на Lidl е, че имат пълна яснота и прозрачност за заплатата и как ще нарасне тя през първите години, което създава сигурност и предвидимост за плановете им. Възнаграждението за позицията касиер-продавач гарантирано нараства – до 1450 лв. през втората година, 1550 лв. през третата и 1650 лв. след третата година. Всяка допълнително изработена минута над фиксираното време се отчита електронно и също се заплаща.

В богатия пакет от придобивки към основната заплата има още допълнително здравно застраховане, карта Multisport, допълнителен ден отпуск за рожден ден, подарък и бонус за раждане на дете. Хората, които живеят на по-далечно разстояние от магазина, в който работят, получават и допълнително 12 лв. бруто на ден.

За да се подготви за работата си, всеки новоназначен служител в Lidl има план за въвеждащо обучение и ментор. Обучението и развитието са приоритет за компанията и затова 100% от хората са включени в процес за управление на таланта. Резултатът е, че над 70% от мениджърите на магазини са заели тази позиция след вътрешно развитие в компанията.

Само преди месец Лидл България бе отличена като работодател №1 в сектора за търговия на дребно и в ТОП 3 на най-добрите работодатели в страната от международната организация Top Employers Institute. Престижният сертификат Top Employer е още едно признание, че компанията е коректен и стабилен работодател, който прилага най-добрите политики в областта на човешките ресурси. Това се потвърждава и от служителите ѝ – над 90% от тях споделят, че са склонни да препоръчат Lidl като работодател на свои близки и познати.

Всеки, който има интерес към свободните позиции на веригата в Стара Загора, може да намери повече информация на кариерната страница на Лидл България https://jobs.lidl.bg/ или да се обади на тел.: 0877 864 532.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top