Жена и момиче на 13 години са в болница след катастрофа по пътя от село Старозагорски бани

В съботния ден около 12,40 часа по третокласен път от Старозагорски бани към Стара Загора, км.13+000, е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, същото е между лек автомобил "Фолксваген", управляван от 55-годишен мъж и лек автомобил "Пежо", управляван от 29- годишна жена.

Пострадали са пътувалите във "Фолксваген"- а 52-годишна жена, която е получила комоцио и 13- годишно момиче, получило фрактури на нос и челюст. Те са настанени в болнично заведение, без опасност за живота. Сред получилите нараняване е и 10-годишно момиче, пътувало в същата кола, което е с натъртване на лакът, получило медицинска помощ и е освободено, без опасност за живота.

63-годишна жена, пътувала в "Пежо"-то е получила фрактура на китка, получила медициндка помощ и освободена, без опасност за живота.

В същия ден около 12.30 часа по пътя от село Хрищени към  Стара Загора, км.4+300, е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация лек автомобил "Опел", управляван от 20-годишен мъж е самокатастрофирал. Водачът е получил фрактура на ключица и натъртвания, получил е медицинска помощ и е освободен, без опасност за живота. Тестван е за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е нулев резултат. 

Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, отчетени са нулеви резултати. Образувани са досъдебни производства.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top