Трима са загинали, а шестима са ранени при тежка катастрофа край Стара Загора днес

Окръжна прокуратура–Стара Загора наблюдава досъдебно производство за пътнотранспортно произшествие край с. Средец, при което са загинали две жени и един мъж, а други шестима са ранени

Окръжна прокуратура-Стара Загора ръководи досъдебно производство във връзка с пътнотранспортно произшествие, при което са загинали 38-годишен мъж и две жени - на 42 г. и на 58 г.
Инцидентът е станал днес, 29.11.2022 г., около 11,20 часа на пътя между селата Средец и Тракия, обл. Стара Загора.

Според първоначалната информация лек автомобил, марка „Ауди“, управляван от 45- годишен мъж се е сблъскал с миниван, марка „Сеат Алхамбра“, управляван от 38- годишен водач.

В резултат на удара са починали водачът на минивана и две жени, които пътували в него. Пострадали са още 6 лица – водачът на лекия автомобил „Ауди“ и спътникът му, както и други четирима пътници в минивана – две жени и двама мъже. На същите се оказва медицинска помощ. Пробата за употреба на алкохол на водача на лекия автомобил е отрицателна. 

Работата по изясняване на причините и условията, довели до настъпването на тежкото произшествие, продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора. Извършва се оглед на местопроизшествие, предстоят разпити на свидетели - очевидци и изготвянето на множество експертизи.

На мястото на тежкото пътно произшествие беше Дичо Атанасов, окръжен прокурор на Стара Загора.

Снимка:БГНЕС

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top