Община Стара Загора кани председатели на сдружения на собствениците и домоуправители на сгради на информационна среща

Община Стара Загора отправя покана към председатели на сдружения и домоуправители на многофамилни жилищни сгради за участие в информационна среща по повод отварянето на процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“ по линия на Механизма за възстановяване и устойчивост. Събитието ще се проведе на 7 ноември (понеделник) от 17.30 часа, в зала „П. Р. Славейков“ на Общинска администрация. Срещата ще бъде излъчвана  онлайн в официалната страница на община Стара Загора във фейсбук.

Ще бъдат представени основните насоки и възможности за финансиране за енергийно обновяване на многофамилните сгради, по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“ по линия на Механизма за възстановяване и устойчивост.

От Министерството на регионалното развитие и благоустройството напомнят, че процедурата все още не е отворена за кандидатстване. 

Повече информация за проекта: 

https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/InfoPublicDiscussion/dbc86350-cccd-414a-a175-a1d440952525?fbclid=IwAR1zPNKlM-SAJSar9ZgqUdJP37wQ7lhjRxybXtzrUPOZN6TKJ8JK8I3DQOI

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top