Вярвам, че на 2 октомври българските граждани ще гласуват с разум, каза в Стара Загора съпредседателят на ВМРО БНД Александър Сиди

Вярвам, че на 2 октомври българските граждани ще гласуват с разум, каза в Стара Загора съпредседателят на ВМРО БНД Александър Сиди

"Вярвам, че на 2 октомври българските граждани ще гласуват с разум". Това каза пред в пресклуба на БТА в Стара Загора съпредседателят на ВМРО БНД Александър Сиди. „В България в последните години нямаше българско управление, а имаше хора, дошли, за да получат личен дивидент“, каза пред присъстващите Сиди.

Toй представи приоритетите, които имат в предизборната си програма от ВМРО БНД. Сред тях са през първите 24 месеца при започване на първа работа от млад човек да не заплаща и да не се дължат за него социални осигуровки. "Когато един човек започне работа в България и има трудова реализация, той не мисли за напускане на страната", обясни мярката съпредседателят на партията. От думите му стана ясно, че мярка ще бъде и отпускането на нисколихвени заеми за млади семейства, както и възможността да не се събират държавни такси за закупуване на първо жилище за хора до 35 години.

Водачът на листата на ВМРО-БНД в 27-и многомандатен избирателен район - Стара Загора Красимир Червилов и Александър Сиди се срещнаха със симпатизанти на партията.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top