ГЕРБ – СДС внесе листата си за регистрация в РИК – Стара Загора в 11:11 часа

ГЕРБ – СДС внесе листата си кандидатите за народни представители за регистрация в Районната избирателна комисия в Стара Загора в 11:11 часа. Документите входираха областният координатор на ГЕРБ Радостин Танев и областният административен секретар Кремена Мандаджиева.

Водач на листата е Красимир Вълчев, министър на образованието и науката в мандата на 44-ото Народно събрание. Втори е Маноил Манев, а трета - Илиана Жекова. На четвърто място е Мартин Паскалев, зам.-председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Стара Загора.

„Нашата листа е балансирана и е съставена от хора, за които е важно всяко населено място, всеки човек и проблем. В нея има хора с много опит и авторите, с много младежки хъс и желание за работа. Нашите кандидати знаят какво означава държавен и общински бюджет, какви са актуалните теми и проблеми на обществото. Те са истински загрижени за съдбата на минно-енергийния комплекс „Марица изток“ и ще търсят решение на прословутото решение на бившето правителство да бъдат съкратени 12 000 души до 2026 г., защото това е пагубно за региона“ – заяви пред журналисти Радостин Танев.

Областният координатор на ГЕРБ уточни, че сред първите 11 кандидати в листата са представители на общините в Старозагорска област. „В нея има шест дами, представители на Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ на Предприемачи ГЕРБ. Хората в листата са експерти и са отговорни към това, което правят. Не е важно кой на кое място е, защото става въпрос за един отбор, какъвто винаги сме били. По- сплотена организация не сме имали, а това е важно както за нас, така и за нашите избиратели“ - заяви Радостин Танев. 

Той посочи, че както винаги предизборната кампания, която ще води ГЕРБ – СДС, ще бъде активна, позитивна и кандидатите за депутати, които ще се явят на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, ще бъдат сред хората.

На подаването на листата за регистрация присъстваха кандидатите за народни представители: Маноил Манев, Илиана Жекова, арх. Мартин Паскалев, Александър Кьосев, Зорница Георгиева, Светозар Ялъмов, д-р Мехмед Мехмедов, Тодор Тодоров, д-р Емил Енчев, Димитър Пандазиев, д-р Надя Трендафилова, Емил Трифонов и Радослав Георгиев.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top