27 септември 2022

18-годишен младеж е загинал при катастрофа край старозагорското село Богомилово

В съботния ден малко преди 21:30 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на път 6602, км 0+20, южно от село Богомилово. По първоначална информация лек автомобил "Мерцедес", управляван от 24-годишен мъж е самокатастрофирал. Загинал е 18-годишен мъж, пътувал в колата, водачът и 18-годишна жена, пътувала в колата, са получили различни наранявания, настанени са в болнично заведение, без опасност за живота.

Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, отчетени са нулеви резултати. В сектор "Пътна полиция" е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура- Стара Загора.

В петъчния ден е получено съобщение за пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, същото е на гл.път I-5, км.276+700, между лек автомобил "Мерцедес", управляван от 53-годишен водач и мотоциклет "Сузуки" , управляван от 34-годишен мъж.

Мотоциклетистът е получил различни наранявания и е настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. Водачите са тествани с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, уредите са отчели отрицателен резултат. В сектор "Пътна полиция"  е образувано досъдебно производство от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top