22 септември 2023

Над 70 предложения влизат в дневния ред на днешната юнска сесия на Общински съвет Стара Загора

Старозагорските общински съветници се събират за 40-тото си редовно заседание днес от 9:00 часа в зала "П.Р.Славейков" . В дневния ред влизат над 70 предложения.
Одобряване на Общ устройствен план на община Стара Загора е първото, като предстои гласуване на окончателния му проект.  На второ четене в 40-тото заседание на местния парламент влиза Правилник за изменение на Правилник за условията и реда за предоставяне на финансова подкрепа за новородено или осиновено дете на територията на Община Стара Загора, както и Наредба за реда за упражняване правата на собственост на община Стара Загора в търговски дружества с общинско участие в капитала и за сключване на договори за съвместна дейност.

Своя вот Общинският съвет ще трябва да даде и по предложение за изграждане на паметник на Тодор Александров в парк „Зеления клин“. Съветниците ще разгледат и промени в Общинската транспортна схема, които са постъпили от жители на село Ракитница. За гласуване влиза и Отчет за изпълнение на

Програма за развитие на читалищната дейност в община Стара Загора за изминалата година, даване на съгласие за безвъзмездно право на ползване на обекти от обществени и спортни сдружения.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top