14-годишен велосипедист загина след катастрофа в Стара Загора

В 17:29 часа днес е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация инцидентът е станал на кръстовището на бул.„Цар Симеон Велики“ и ул.„Одринска епопея“ между автобус, управляван от 57-годишен водач и 14-годишен велосипедист, който по-късно е починал.

Водачът на автобуса е тестван за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен, ще бъде тестван за употреба на наркотични вещества. Лицето ще бъде задържано за срок до 24 часа. В сектор „Пътна полиция“ е започнато досъдебно производство.

Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Коментирай!

#1
Niki - 2022-05-18 12:26:10

Съболезнования на близките ,но донякъде и те са виновни да не го забравят тяхно задължение е било да го научат да се пази

#2
Логичен трагичен резултат - 2022-05-18 14:00:30

С тази пародия на велоалеи на тротоара/в нарушение на няколко закона/ създадохте усещането на велосипедисти и тротинеткаджии, че са привилегировани в придвижването. В отсечката между Одринска и Чая пешеходци и велосипедисти и каращи ел.тротинетки постоянно има конфликти с претенции,.че било велоалея и пешеходците не им правели път.А те просто няма къде другаде да се движат.Майки с колички, стари хора с бастуни срещу летящите на някакви гуми. На светофар отново преминават между пешеходците, без да си направят труда да слизат.После продължават по тротоара.Никакъв контрол и ....какво да кажа...пръскам се от яд заради детето, загинало заради безхаберие от всички.

#3
#3 - 2022-05-18 14:26:39

Крайно,време е тези псевдо евроатлантици да слезнат на земята ,че глупостите които вършат отнемат невинни жертви и то най скъпото ДЕЦА ,...тези алеи за пореден път доказаха че след като не са определени правила за ползването им жертвите ще стават все повече ......ВЪПРОСА Е ЗАЩО????НЕКА ДА ОТГОВОРЯТ ,,,компетентните,,,евроатлантици....Не пророкуват но в най скоро време ще има инцидент и с тези електрически тротинетки в центъра на СТАРА ЗАГОРА. ..УПРАВЛЯВАТ СЕ ОТ МАЛОЛЕТНИ, И ,,,САМОУБИЙЦИ,,които смятат че се намират на писта а пешеходната централна алея се обезсмисля...ЗАЩО?ЗАЩО?БЕ УМНИ умни ,,,,,глави,,,,ОБЩИНАРИ.!

Още новини

Scroll To Top