Осъдиха на девет месеца затвор, мъж обрал магазин в старозагорско село

Ефективно наказание от девет месеца лишаване от свобода, което да бъде изтърпяно при първоначален „общ“ режим, получи 32-годишният К. К, след като Районен съд – Стара Загора одобри споразумение, сключено между него, представител на Районна прокуратура – Стара Загора и защитника му.

Пред Районен съд – Стара Загора подсъдимият се призна за виновен в това, че в периода от 16.05.2021 г. до 18.05.2021 г. от хранителен магазин, в село, находящо се в община Стара Загора, чрез разбиване на дървена врата на складово помещение, чрез използване на неустановено техническо средство и чрез използване на лек автомобил, отнел парична сума, една малка метална каса (сейф), хранителни и други продукти, всички на обща стойност 2 202 лева. Престъплението е извършено от К. К. в условията на повторност. Подсъдимият възстанови изцяло съставомерните вреди на пострадалия.

К. К. декларира пред съда, че е подписал доброволно споразумението, съгласен е с неговите последици и се отказва от по- нататъшното разглеждане на делото по общия ред.

Одобреното от Районен съд – Стара Загора споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top