Благотворителна инициатива “С Диди съм...за крачка напред!“ събира средства в помощ на пострадало при кататстрофа младо момиче

Започва кампания в помощ на най-тежко пострадалото момиче от катастрофата, станала на 2 октомври, край кръговото кръстовище до „Кауфланд“ в Стара Загора - Диана. Идеята за организиране на кампанията е на Рут-Констанс Койнарска, приятелка на Диди. Целта е момичето да получи финансова подкрепа, тъй като тя ще е нужна за по-нататъшното ѝ възстановяване.

#сДИДИсъм … заявява и цялата Мото общност на Стара Загора, като инициира събитие на съпричастност и дарителство в подкрепа на каузата “С Диди съм… за крачка напред!”.  Утре от 11:00 до 14:00 часа, десетки мотори ще паркират пред Областна администрация - Стара Загора. Всеки желаещ да се докосне, разбере повече или се снима на мотор, ще има тази възможност, с покана да дари средства за възстановяването на Диди, изпращайки послание към нея и семейството й: Заедно сме и вярваме - Диди ще направи крачка напред!

"Заповядайте, присъединете се, докоснете се до визията и силата на мотора, научете повече за детайлите и усещането за свобода на две колела, подарете си преживяване и дарете за каузата!
#сДИДИсъм… а Вие?", допълват организаторите.


 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top