Товарен автомобил самокатастрофира на АМ “Тракия“ малко след отбивката за Стара Загора

Вчера сутринта около 06.00 ч., по АМ "Тракия" в посока Бургас-София, на км. 209+360 е настъпил пътен инцидент. По първоначална информация товарен автомобил "Ивеко" с прикачено полуремарке, управляван от 27-годишен мъж, напуснал пътното платно и се установил северно
от платното за движение, като се обърнал на дясната си страна. Причинени са имуществени вреди на влекача, на полуремаркето и на 40 м оградна мрежа с 12 бетонни колове за мрежа. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство - отчетен е нулев резултат.

В сектор „Пътна полиция“ е образувано досъдебно производство по чл. 343 от НК.

В последния работен ден на миналата седмица в Стара Загора, в близост до обръщалото за тролейбуси, на кръстовището с ул. "Загорка", е настъпил пътен инцидент между лек автомобил "Форд",управляван от 71-годишен мъж и л.а."Пежо", управляван от 47-годишна жена. По първоначална информация от удара са нанесени щети и по двете коли. Пострадала е водачката на Пежото, която е обслужена амбулаторно и освободена, без опасност за живота, с разкъсване на връзка на подбедрица и натъртване. Водачите са тествани за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен.

Съставен е акт за установяване на административно нарушение.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top