МИКС ОТ КУЛИНАРНИ ИЗКУШЕНИЯ Стил и вкус - пътят към успеха в Гранд хотел Банско

Тънкостта, когато работиш с хора е не само да уловиш вълната, а и да успееш да се задържиш на върха ѝ. Да научиш своите гости да очакват от теб най-доброто, да им отговориш и да налагаш традиции и стил.

Гранд Хотел Банско винаги е бил лидер, що се касае до иноваторство и налагане на ноу-хау . И този сезон те не изневериха на себе си и направиха нещо страхотно! Залагайки на изключително високо ниво по отношение на храната, поканиха в екипа си  топ Шефове, сред които сладкари, признати в цяла Европа.

 

Кулинарни експерти, идващи от съседна Турция са в България за първи път. Специално за гостите на Гранд Хотел Банско, те демонстрират отличната си техника и внедряват в менюто на хотелския ресторант топ ястия и уникални десерти, които ще развълнуват истински всичките Ви сетива. Елегантни на вид, с изискан и изтънчен вкус.

Добрата храна в хотела, представена по един невероятен начин не само ще поласкае клиентите, но ще и постави високо летвата, по отношение на качеството на храната и менюто в хотелите не само в региона , а и изобщо в страната. 

Стил и вкус – любимо съчетание! Именно това е посоката, която следва Гранд Хотел Банско в изграждането на своя мениджмънт . С времето се наложиха като място с отлично ALL INCLUSIVE предложение за своите гости.

Есента, сезонънт, в който се срещат очарованието на есенните цветове и полъхът на вятъра. Гранд Хотел Банско ще заложи на отлично структурирания си ULTRA ALL INCLUSIVE и ще предложи на своите гости, една вълнуваща, стилна и невероятно вкусна почивка в планината. Чудесните условия на СПА центъра, както и изкушаващите кулинарни предложения ще бъдат залог за една незабравима семейна ваканция.

Всеки заслужава  своето бягство от стреса на града! А Банско и Гранд Хотел Банско са първокласна дестинация за намирането на душевен покой и нов енергиен заряд.

Банско със своята неподправена романтика и вековни традиции и уникални завладяващи гледки.

Гранд хотел Банско, който предлага зареждащи гледки към планината, СПА зона за пълен релакс и неповторими Ultra All Inclusive изкушения.
Привилегии, които си заслужава да си подарите.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top