Kонстантин Маршавелов и Камен Василев сред участниците на “Писта Стара Загора”

Пилотът на “КА-2 Рейсинг Тийм” Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) влиза в битка за победата на “Писта Стара Загора” - четвърти кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта, който ще се проведе през предстоящия уикенд. След записано второ място на “Писта Бургас”, отпадане на “Писта Енеос” и победа в Русе, шесткратният шампион в серия “Макси” се намира на временната трета позиция в класирането за шампионата. Маршавелов има актив от 54 точки, а изоставането му от лидера в шампионата е 21 пункта.

Камен Василев (Mitsubishi Lancer Evo X) от отбора на пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” също ще вземе участие в предстоящата надпревара на “Писта Стара Загора". През този сезон, Василев има записани на сметката си две 4-ти места, на “Писта Бургас” и “Писта Русе”, а на “Писта Енеос” не стартира, след проблеми в електрониката на неговия автомобил.

Програмата на “Писта Стара Загора” включва квалификации, които ще бъдат в съботa и започват в 13:00ч, състезанията в отделните серии са в неделя, като 1вото от тях започва от 11:00ч., като официалното откриване е половин час по-рано.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top