Топ екзотични спортове, които следят българите

Топ екзотични спортове, които следят българите

През последните години спортният свят се развива с главоломни темпове. Независимо за кой край на нашата планета става въпрос, ежедневно възникват и се патентоват десетки спортове. Някои от тях имат късмета и трупат популярност сред феновете, но други не успяват да преминат консервативната бариера на спортния фен и бързо биват забравени. Въпреки това тези, които приковават зрителския интерес, се ползват с нарастващо внимание и биват интегрирани в различни регионални и световни надпревари. Компанията Palms Bet предлага на своите потребители едни от най-интригуващите спортни мероприятия, на които почитателите на хазартните игри могат да поставят своите залози и да натрупат завиден капитал.

Новата световна мания

Естествено, като основни спортни мероприятия откриваме класическите футбол, волейбол, баскетбол, тенис и други. Вариациите за залози са многобройни, а бонусите, които компанията е готова да предложи на своите нови клиенти, са едни от най-добрите, откривани на пазара.
Но кои точно са по-нестандартните предпочитания на българския спортен фен? Като за начало бихме искали да обърна внимание на една дисциплина, която вече превзе световните телевизии, а в близко бъдеще можем да очакваме по-широко разпространение и на наша територия. Бойните спортове доста често са твърде брутални за широката публика. Стигмата, която тегне над тях обаче, не е причина за намаляване на интереса, а точно обратното. Спортните постижения на някои от нашите боксьори, като например Кубрат Пулев, са световнопризнати и са причина все повече хазартни почитатели да обърнат внимание на този вид залози като удобен начин да проверят своите познания в този спорт.

Смесените бойни изкуства са друга разновидност на бойни спортове, която благодарение на комерсиализацията на най-масовата бойна федерация в САЩ – UFC,  вече могат да се наблюдават и на българския пазар. Именно по тази причина горепосоченият букмейкър е интегрирал в своя каталог различни варианти за залози на такава тематика. Нашата държава дори може да се похвали и с представител в този елит на бойци в лицето на Благой Иванов.

Дигиталната следа в спортните надпревари

Друго предпочитано занимание за българския фен са електронните спортове. Въпреки че се практикуват от години, тепърва започват да се интегрират в пространството и да градят статута си на истински спорт. Електронните спортове са изключително интересен феномен, тъй като според много запалянковци, начинът на практикуване на този вид забавление, а именно пред компютър или съответната конзола, ярко се разграничава от стандартните разбирания за спортуване. Въпреки това, едни от най-сериозните наградни фондове са именно в тези среди.
Един от малкото недостатъци е, че този тип хазартни залози все още са достъпни на много малко места. Малцина са букмейкърите в България, които вече са интегрирали такъв раздел в своите платформи. Това не бива да ви отказва, тъй като хазартните компании на българския пазар са изключително находчиви и е въпрос на време всеки букмейкър да се похвали с такъв тип предложение.

Да се завърнем към корените

Последният спорт, на който бихме искали да отделим малко внимание, е исторически доказан, а именно баскетбола. Един от най-популярните световни спортове и втори по популярност в САЩ, който също може да се похвали с нарастващ потребителски интерес. Причината за това е, че на нашия континент се провежда втората най-престижна баскетболна дивизия. Говорим за Евролигата, където масово спортистите са с европейско потекло.

Хазартните фенове определено чувстват близостта на събитията и наблюдаваме все повече заинтересовани играчи. Такъв тип залози предлага почти всеки букмейкър, а вариантите за залог не са малко. За пример даваме първенството в САЩ между университетите, което е едно от най-очакваните годишни събития, тъй като срещите са изпълнени с уникален заряд. От няколко години и нашата страна може да се похвали с български представител в най-престижната баскетболна лига – NBA, което също можем да добавим към причините този вид залози да трупат все по-голяма популярност на наша територия.

Българският хазартен фен определено знае какво търси, а от своя страна, букмейкърските компании се стараят да го получи. Определено можем да обобщим, че предлаганите екзотични спортове трупат интерес и тепърва ни очакват нови и интригуващи предложения.

Коментирай!

#1
МЮ - 2021-05-19 14:22:02

Спрете да тласкате хората към хазарт с тези платени, рекламни статии!

Още новини

Scroll To Top