Откриха нов център за комплексни услуги в Стара Загора

Областният управител Гергана Микова присъства днес на официалното откриване и освещаване на нов център за комплексни услуги – пункт за годишни технически прегледи при СБА и ДЗИ, Стара Загора. Гости на тържеството бяха зам.-кметът Йордан Николов, главният изпълнителен директор на ДЗИ Коста Чолаков, председателят на СБА Емил Панчев, регионалният мениджър на ДЗИ Мария Бойчева, председателят на СБА в Стара Загора Валентин Иванов, служители.

Центърът, който се намира зад бензиностанция „Асорт-Георги Петров“, е съвместна инициатива на ДЗИ и СБА. В него ще се извършват годишни технически прегледи на автомобили, гражданите ще имат възможност да сключват застраховки на превозните си средства и ще се правят огледи на щети върху автомобили.

Микова поздрави организаторите на събитието. „В Стара Загора нещата се случват добре, защото институциите и бизнеса си сътрудничат и работят заедно. Убедена съм в успеха на новия център, защото той е създаден от сърцати и ентусиазирани хора, които знаят какво искат и са доказани професионалисти. На добър час!“, пожела областният управител.

Свещеници от храма „Св. Димитър“ отслужиха тържествен водосвет за здраве и успех. Лентата на Центъра за комплексни услуги бе срязана от Емил Панчев и Коста Чолаков.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top