Задигнаха 1600 лева от погребална агенция в Стара Загора

Вчера е образувано досъдебно производство след съобщение за извършена взломна кражба от погребална агенция в Стара Загора. На място е установено, че стъклото на входната врата на обекта е разбита, а по данни на собствениците от помещението е отнета сумата от около 1600 лв.

Помощ в полицията в последния от серията почивни дни е потърсил и 45-годишен мъж. Той обяснил, че паркираният му на улица в областния град автомобил бил със счупено стъкло на задната лява врата, липсвали около 10 лв. в монети. На място е извършен оглед, образувано е досъдебно производство по чл.195 ал.1 от НК.

Във Второ РУ- Стара Загора е получено съобщение за извършена взломна кражба от временен търговски обект в град Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип е изяснил, че престъплението е осъществено за времето от 17:00 часа на 03.05.2021 г. до 02:05 часа на 04.05.2021 г., установено е, че авторите на деянието са проникнали в складово помещение след огъване на метална врата, и по данни на собствениците от там е извършена кражба на около 30 дамски и мъжки якета и елеци.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top