„Солидарен Великден“ в Стара Загора

„Здраве, радост и благоденствие във всеки дом.“, това пожелаха  за Възкресение Христово лидерът на БСП-Стара Загора Валентина Бонева и народните представители Георги Гьоков и Драгомир Стойнев по време на Великденската кампания „Солидарен Великден“.  Организацията за нея  започна дни преди празника в община Стара Загора с участието и на общински съветници на левицата, и членове на партийния съвет.

„Ние имаме своите традиции за светлите християнски празници, но тази кампания по идея на лидера Корнелия Нинова, е различна с това, че хранителните продукти, които даряваме са местно производство. Това е израз на нашата солидарност, отличителна българска черта и същевременно символичен жест за подкрепа към малките предприемачи и местната общност - наша политика, която отстояваме пета година.“, каза народният представител Георги Гьоков.

„Кампанията в община Стара Загора е адресирана към  пенсионери, към хора в неравностойно положение и към  дългогодишни активисти. Нейното провеждане позволи да се отбележи символиката на Великден и да се поговори за българските традиции. Нека си пожелаем да носим повече доброта в сърцата си,  да бъдем по-милосърдни и да си помагаме в трудности“, каза председателят Валентина Бонева.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top