21 септември 2021

Задържаха трима млади мъже за притежание на наркотици

Служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност"  при ОДМВР - Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция за пресичане, разкриване и документиране на престъпления, свързани с незаконно държане и разпространение на наркотични вещества.

На бул."Цар Симеон Велики" в Стара Загора  е извършена проверка на 31-годишен мъж от Симеоновград, при която е намерено и иззето полиетиленово пакетче, съдържащо 2,12 гр. суха тревиста маса - марихуана.

При същата акция на ул."Ген. Иван Пашинов" в областния град е извършена проверка на 26-годишен мъж от с. Ягода, общ. Мъглиж, при която е намерено и иззето полиетиленово пакетче, съдържащо 2,11 гр. суха тревиста маса – марихуана.

Униформените са проверили дома и 23-годишен старозагорец. При извършените процесуално-следствени действия в жилището му е намерена и иззета 340,64 гр. суха тревиста маса - марихуана.

В ОДМВР - Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354а, ал.1 от НК. Трите лица са задържани за срок до 24 часа, а в последствие с постановление на ОП - Стара Загора на 23-годишния мъж е наложена мярка за неотклонение "Задържане под стража" за срок до 72 часа.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top