“Възраждане“ представиха кандидатите си за народни представители от Старозагорско

Политическа партия "Възраждане"- Стара Загора обяви кандидатите си за народни представители от 27-Многомандатен избирателен район- Стара Загора на  предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април.

Участниците в листата за старозагорски район са избрани и подредени от местните организации. Всички кандидати живеят в областта, а средната им възраст в листата е 35 години.

За водач е избрана Искра Михайлова, председател на Възраждане - Стара Загора, член на Организационния съвет на партията и първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора. Искра Михайлова е специалист “Връзки с обществеността” и има дългогодишен стаж. Към този момент се занимава с частен бизнес. На 38 години е, семейна с едно дете.

Втори в листата е Димитър Пашев на 34 години, председател на Казанлъшката организация. Член е на Организационния съвет на партията, учител по български език. Магистър по управление на образованието, той е и председател на шахматен клуб, треньор по шахмат.
 
Възраждане ще проведе предизборната си кампания под наслова “Повярвай в България”.  Нагласата у българите е, че от техния избор нищо не зависи - усещат, че не живеят в демокрация. От Възраждане са си поставили за цел да убедят максимален брой хора да излязат и да гласуват на 04 април, защото тогава е реалното време, в което всеки гражданин има власт да реши бъдещето си и бъдещето на страната си. Посланието, което изпращат към българските граждани е да повярват в себе си, за да я има България. 
 
Останалите кандидати в листата за народни представители на Възраждане в 27 МИР са: Ива Ангелкова, д-р Калин Калинов, Тодор Делчев, Симеон Шопов, Галин Динев, Михаил Атанасов, Анелия Димова, Стилян Христов и Веселина Симанова.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top