#ХапкаНадежда в Стара Загора: Няма малки и големи дарители, има големи и златни сърца

В края на месец ноември Стара Загора се присъедини към инициативата #ХапкаНадежда.

Чрез нея се предоставя храна за лекарите, медицинските сестри и санитарите, които работят в covid-отделенията на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" и Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания-60 медицински специалисти.

Кампанията стартира с дарение от Фондация "Христофор Бунарджиев", с което бе осигурена храна за първите четири дни. В следващите шест дни, от индивидуални дарители са постъпили още близо 2000 лева, с които ще се приготвя топъл обяд за медиците.

В инициативата се включиха фирми и индивидуални дарители, които предоставят напълно безвъзмездно хляб, а други сладкарски изделия, в неделния ден ресторант ще осигури напълно безвъзмездно обяда на медиците от дневната смяна. Доброволци се включват, пренебрегвайки собствената си обедна почивка, за да доставят храната до болницата.

За да се включите в инициативата:
*Като собственик на заведение с кухня или желаещ да дари дълготрайни, опаковани продукти - моля, свържете се 0887193042 - Милка Колдамова

*Като желаещ да направи парично дарение -
Банкова сметка на Обществен дарителски фонд - Стара Загора
Първа Инвестиционна Банка, клон Стара Загора,
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
основание: храна за медиците

За информация, договори за дарение - 0884842933; office@fund-sz.org - Обществен дарителски фонд

Сигурни сме, че ще успеем заедно, обединени от признателността ни към персонала на първа линия. А хапката е най-малкото, което можем да направим за тях! Няма малки и големи дарители, има големи и златни сърца!

Благодарим на всички!

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top