На 25 и 26 август ще се извърши пръскане срещу комари в Стара Загора

Община Стара Загора ще извърши дезинсекция срещу имаго на комари и ларвицидна обработка на тревните площи, паркове и градини, детските градини, детските ясли и социалните домове, както и на водните обекти в града.

Дезинсекцията срещу имаго на комари ще се извърши на 25 и 26 август ,вторник и сряда, по предварително изготвен график, предоставен от фирмата.

На 25 август (вторник) от 20.30 часа, ще бъдат третирани площите,намиращи се в административно бюро „Зора“, а от 21.00 часа, ще бъде пръскано и в административно бюро „Кольо Ганчево“. В същия ден от 21.40 часа, ще бъде извършена дезинсекция в административно бюро „Център“.

В сряда (26 август), от 20.30 часа ще се обработва района на административно бюро „Железник“, а в 21.30 часа ще бъде извършена дезинсекция на площите в административно бюро „Запад“. В 23,00 часа ще стартира пръскането в района на административно бюро „Изток“.

Площите, подлежащи на пръскане срещу комари са 533 295 кв. м. и обхващат детски площадки, паркове, детските градини, детските ясли и социалните заведения в града. Обработката  ще се извърши с биоцида „Снайпер“.
Графикът може да бъде променен при  неблагоприятни климатични условия.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top