Волейболист от Левски стана първото ново попълнение на Берое 2016

ВК Берое 2016 (Стара Загора) представи официално първото си ново попълнение за предстоящия сезон при мъжете. Екипа на старозагорци ще облече младият състезател Милослав Димов, който играе на поста централен блокировач. Волейболистът пристига в града на липите от столичния ВК Левски София.

„Работим активно върху селекцията си за сезон 2020/2021. Очакванията са до няколко дни да бъдат приключени преговори и с още двама нови състезатели“, заявиха за BGvolleyball.com от ръководството на клуба.

Желанието е към младия и перспективен отбор на старозагорци да бъдат привлечени и двама чужденци. До средата на юли ще има повече яснота относно участието на легионерите в състава.

Както е известно, Берое 2016 подаде заявка за Суперлигата на България, като активно се готви за участие в елита. С намеренията за привличане на чужденци пък от клуба показват и стабилност във финансово отношение. Какъв ще е формата на Суперлигата за новия сезон, ще стане ясно след повторната среща на клубовете, която ще е на 23 юни в София.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top