Преподаватели от Академията по математика се обединиха в помощ на старозагорски седмокласници

В помощ на всички старозагорски седмокласници и по инициатива на преподавателите в Академията по математика и математикът Любомир Любенов, с любезното съдействие на списание „Математика” и фондация „Миню Балкански”,  са  подготвени  теми, чрез които учениците да се представят отлично на изпита след 7-ми клас.

В материалите са очертани основните тенденции в темите по математика от външното оценяване  през последните 10 години като са посочени и вариантите на решения на задачите. Специалистите са подготвили и  анализ на основните грешки, които могат да бъдат допуснати по време на изпита.

Темите ще  бъдат изпратени на всеки желаещ на електронния адрес на един от родителите му.  Достатъчно е да се изпрати писмо на електронен адрес competitions@abv.bg  с текст „Желаем да получаваме темите за подготовка за външното оценяване по математика за сина ми/дъщеря ми – ученичка в 7 клас на училище………..  в  гр. /с. ………..”.

„Желаем да бъдем полезни и да допринесем за висок резултат на  повече деца“, допълват преподавателите  от Академия по математика.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top