ВиК Стара Загора дава възможност за онлайн регистрация на запитвания, молби и жалби

Уважаеми клиенти,

Във връзка с извънредните мерки за предотвратяване разпространението на COVID-19, ви уведомяваме, че грижата за клиентите и доставката на ВиК услугите е първостепенно задължение и отговорност на Дружеството.

В стремежа си да ограничим физическия контакт на клиентите, Ви молим, по възможност да подавате своите запитвания, молби, жалби и заявления чрез контактната форма на интернет страницата на Дружеството или на тел. 0800 40 130 и само в краен случай в клиентските центрове.

Остават в сила сроковете за плащане на задълженията към Дружеството. Моля, използвайте всички възможности за плащане, обявени на сайта на – чрез касовите салони, пощенските клонове, Еasy Pay, e-Pay, Транскарт,  директен дебит от разплащателна сметка или чрез раздела „битови сметки“ на обслужващата ви банка.

Напомняме, че фактурираните количества вода за градовете на територията на Дружеството, ще бъдат начислени на база предходен месец.

Вярваме, че с обединени усилия, ще успеем да преодолеем кризисната ситуация. Гарантираме, че “Водоснабдяване и канализация” ЕООД, гр. Стара Загора ще вложи целия си професионализъм, за да задоволява нуждите на своите потребители.

Благодарим за разбирането!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top