С празничен поздрав от малчугани започна декемврийското заседание на Общински съвет Стара Загора

Днешното последно заседание на общински съвет Стара Загора за 2019 година започна с празничен поздрав към старейшините отправиха малчуганите от детска градина №25 „Ален мак“. Коледно наричане за здраве, благоденствие и мъдро управление направиха и дребосъците от детска ясла „Маргаритка“ под липите. Старозагорчетата получиха лакомства и пожелания за здраве, палаво детство и усмивки.

По време на заседанието на местния парламент бе приета на второ четене и Наредба за организацията и дейността на клубовете на пенсионера на територията на община Стара Загора, както и Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Стара Загора на първо четене.

Подкрепена бе промяната в предназначението на съществуващ дългосрочен общински дълг и разширяване обхвата му за мостово финансиране на всички инвестиционни проекти, реализирани със средства от Европейския съюз по Оперативна програма „Региони в растеж“ и Оперативна програма „Околна среда“, при запазване на останалите параметри в договорените размери и срокове. Избрани бяха и представители на Община Стара Загора в Общите събрания на смесените дружества.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top