22 септември 2021

“Поход за свобода“ срещу трафика на хора в Стара Загора

На 19 октомври от 10:30 часа ще бъде дадено началото на най-мащабната информационна кампания против трафика на хора в света " Поход за свобода" в Стара Загора. Началната точка на Похода за свобода в областния град е парк “Тракия”, градинката на 5-то  ОУ,  след което участниците ще преминат през града и ще стигнат до парк „Алана”, където Походът ще завърши.

С подкрепата на Националната комисия за борба с трафика на хора през 2015-а година Фондация “А21 България” създава един от най-ценните инструменти за подкрепа на български граждани, пострадали от трафик на хора – денонощната Национална телефонна линия за борба с трафика на хора, която приема сигнали за случаи на трафик безплатно на телефон 0800 20 100. В рамките на Похода за свобода всеки участник ще може да се запознае с целите и услугите на Линията и да получи информационни материали.

На 19 октомври в 10:30 часа, освен в София, Поход за Свобода ще бъде проведен едновременно и в Пловдив, Бургас, Плевен, Сливен, Благоевград, Видин, Монтана, Смолян, Кърджали, Ямбол, Пазарджик, Габрово, Силистра, Разград, Русе, Шумен, Никола Козлево, Варна, Сандански, Добрич, Търговище, Велико Търново, Хасково, Стара Загора.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top