Искра Михайлова е кандидат за кмет от ПП „Възраждане“ – Стара Загора

ПП „Възраждане“ – Стара Загора регистрира в Общинската избирателна комисия свой кандидат за кмет и листа от 19 кандидати за общински съветници.

Кандидат за кмет и водач на листата е Искра Михайлова, председател на общинската организация. Тя е на 36 години, семейна, с едно дете, специалист „Връзки с обществеността“.

„Възраждане“- Стара Загора влизат в изборната надпревара с програма, която засяга невралгични за града ни точки. Някои от основните теми в програмата са ревизия на сделките с общински имоти и ремонтите, „Прозрачна община“ – концепция за лесно достъпна информация и пълна отчетност на администрацията, пряко участие на гражданите в местното управление чрез създаване на „Квартални съвети“, инфраструктура и достъпна градска среда.

Сред първите в листата за общински съветници са Ива Ангелкова – организационен секретар на „Възраждане“ – Стара Загора, Галин Динев – председател на местната младежка организация на партията, Анелия Димова (гражданска квота) - една от организаторките на протестите на майките на деца с увреждания в Стара Загора, Веселина Симанова –учител с дългогодишна практика.

 

Коментирай!

#1
МЮ - 2019-09-24 18:44:05

Вие, патриотарчетата от тази формациийка, кажете защо излъгахте един от много малкото стойностни депутати - г-н Минчо Христов! Примамихте го и после го огорчихте. И вие сте едни...

Още новини

Scroll To Top