Общинският съветник Янко Янков кани старозагорци на публичен отчет за извършеното през мандата

Общинският съветник Янко Янков кани старозагорци на публичен отчет. Той ще се проведе днес от 18:00 часа в хотел "Верея".

По време на срещата ще бъде представено свършеното през изминалите четири години.   „За изборите на 27 октомври излизаме с пълна листа от кандидати за общински съветници. Листа, пълна с хора от бизнеса, доктори, инженери, педагози, юристи и специалисти от различни области. Хора, които живеят и работят в Стара Загора, и милеят за благото на нашия град”, коментира Янков. „Преди 4 години Вие ми се доверихте и с ваша помощ бях избран за общински съветник. За първи път в историята, в политиката влезе гражданска група, избрана от фейсбук популярността си.

Не само влязохме в Общински съвет Стара Загора, но и оставихме зад гърба си политически партии като ВМРО,НФСБ, АТАКА,ДПС,БСДБ,СДС, ДСБ, ССД, ЗНС и много други партии, които явявайки се самостоятелно или в общи коалиции успяха да влязат в Общинския съвет с по един техен представител. За тези четири години работихме активно и свършихме доста работа, защитавайки интересите на старозагорци, променяйки редица Наредби, спряхме скритото увеличение на данъците, премахнахме частния паяк и намалихме цената на репатрирането, разкрихме редица порочни практики, спряхме абсурдния ПУП на Старозагорските бани, спряхме редица продажби на общински имоти, а на други увеличихме продажните цени. По наша инициатива извършихме проверка на всички общински жилища, като освободихме голяма част от тях от хора нямащи право да бъдат там и настанихме крайно нуждаещи се семейства, които чакаха с години да бъдат настанени. Извън Общинския съвет организирахме редица благотворителни инициативи и помогнахме на всеки обърнал се към нас за помощ”, допълва Янко Янков.
 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top