Антон Андонов е кандидатът за кмет на Стара Загора от ВМРО

Антон Андонов е кандидатът за кмет на Стара Загора от ВМРО. Това обявиха на пресконференция патриотите.

Той заяви, че има различна визия за развитието на Стара Загора. "Ще търся промяната", обясни номинираният за кмет и областен координатор за Стара Загора, Хасково и Кърджали Антон Андонов. В програмата им са включени изграждане на нови паркоместа и програма за образована раждаемост "статистиката показва, че младите семейства са под 10 %". Според кандидатът на ВМРО Стара Загора трябва да бъде по-зелена.

Андонов обяви още, че до дни ще бъде готова и листата за общински съветници в Стара Загора като половината от тях не са политически лица, а ще бъдат "Местни, свестни и известни". От листата, която сме изготвили очакваме да бъдем балансьор в следващия местен парламент, категоричен е Андонов.

ВМРО- БНД ще има още четирима  кандидат-кметове в Старозагорска област на предстоящите местни избори за кметския стол в Казанлък ще се бори д-р Чавдар Ангелов, директор на Националния парк музей Шипка- Бузлуджа и общински лидер на воеводите, Станимир Радевски, който се кандидатира за пети мандат в Павел баня, инж. Генчо Колев, който иска втори мандат в Опан и Росен Иванов, настоящ общински съветник в Чирпан, подкрепен от шест организации.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top