Кметът Живко Тодоров награди победителите в офроуд състезанието „Загора Трофи 2019”

Шестото поред състезание „Загора Трофи 2019” се проведе през уикенда край старозагорското село Дълбоки. То бе организирано от Офроуд Клуб Стара Загора, с подкрепата на Община Стара Загора и спонсори. Надпреварата се проведе в рамките и по правилата на веригата BULGARIA TROPHY CHALLENGE.

В състезанието се включиха 42 екипажа от България, участваха и екипажи от Гърция и Казахстан. На награждаването, което се проведе в ореховата градина на земеделския производител Райно Матев, присъстваха кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров, общинският съветник Николай Диков и кметът на Дълбоки Бальо Иванов.

„Благодаря на организаторите, защото зная колко е трудно това, което правят, колко усилия се изискват. Това е екстремен спорт, хубавото е, че всички участници завършват успешно. Благодаря и на всички участници, и на тези от чужбина. Разгледах автомобила на гърците, добре е направен, атрактивен. Пожелавам на всички да се развиват да постигат победи. Радвам се, че мога да помагам да се случва това”, каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Той награди победители в отделните класове:
Станислав Бонев, Станислав Миков - клас Отворен
Християн Георгиев, Мариян Петков - клас Модифициран
Кирил Захаринов, Владимир Христов - клас Стандарт +
Валери Бисеров, Петър Янков - клас Стандарт
Tsekmezoglou Roulis, Gazdaris Konstantin - клас Прототип.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top