Щастливият абитуриент от Стара Загора

Той се казва Йордан и завършва Спортното училище в Стара Загора. Благотворителна инициатива на организацията „Център” в БСП събра средства и му дари  модерен празничен костюм и обувки. Йордан Райнов е абитуриент от Центъра за настаняване от семеен тип „Малък групов дом” в квартал „Железник”. От 4-годишен е в социален дом и мечтае да има приятели и добро  бъдеще.

Да следва мечтите си и да стане отличен студент по кинезитерапия, каквото е желанието на младежа, пожела народният представител Георги Гьоков, който заедно със съпартийци, го изпрати за празника. Социалистите му засвидетелстваха за пореден път своята подкрепа  и го насърчиха да се обръща към тях винаги, когато има нужда.

Йордан твърдо е решил да кандидатства  във ВТУ и в Тракийския, но първо очаква с нетърпение резултатите от матурата. „Щастлив съм, в леката атлетика, конния спорт и вдигането на тежести съм калил своя кураж”, каза младото момче, изпълнено с  вяра и оптимизъм. „Той посреща достойно празника и ще продължи уверено по своя зрелостен път”, каза класната му ръководителка, която бе поканена от него  за общата снимка с приятелите от БСП

Коментирай!

#1
МЮ - 2019-05-28 20:16:01

Браво на детето. Успех в живота и на добър час!

Още новини

Scroll To Top