Кандидати за евродепутати от „БСП за България” ще посетят Старозагорска област

Водачът на листата на „БСП за България” за изборите за Европейски парламент Елена Йончева ще посети Старозагорска област на 19 май, неделя. Заедно с нея ще бъдат и кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов и Крум Дончев. За среща с граждани ще пристигне и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.

Политическата среща на старозагорци с кандидатите за евродепутати Елена Йончева, Иван Кръстев, Деница Златева, Тодор Стоилов, Крум Дончев и Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков ще се проведе от 18:00 часа в залата на Държавна опера Стара Загора. Домакини са Общинският и Областният съвети на БСП-Стара Загора.

В програмата на кандидатите за евродепутати от „БСП за България” е предвидено посещение в община Гълъбово. В 10:30 часа те ще са гости на XXIX-ти Национален фолклорен фестивал „Янко Петров”, в който участват самодейци, танцови състави, ансамбли, клубове и школи за народни хора, фолклорни групи и хорове за автентичен и обработен фолклор. Фестивалът се провежда на открита сцена на Младежки комплекс в Гълъбово

По-късно през деня водачът на листата на „БСП за България” Елена Йончева ще се срещне с граждани от община Казанлък. Срещата ще бъде във фоайето на  НЧ “Искра-1860” от 15:00 часа.

Преди това Елена Йончева ще разговаря с общинските съветници на БСП.Заедно с водача на листата ще са и кандидатите за евродепутати Иван Кръстев, Тодор Стоилов и Крум Дончев.

В 16:00 часа Деница Златева, чиито корени са от град Гурково, ще се срещне с жители на града в Младежкия дом срещу сградата на община Гурково.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top