22 отбора показват футболни умения за Купа ГЕРБ в Стара Загора

Тази вечер е първата среща от Осмото издание на футболния турнир на малки вратички за Купата на ГЕРБ в Стара Загора. Дербито ще събере 22 отбора, които ще покажат умения на игрищата зад Централна поща и ГПЧЕ „Ромен Ролан“ в пет поредни дни. Срещите ще се играят от 19.00, 20.00 и 21.00 часа. Финалите ще съберат най-добрите участници на малки вратички в събота (18 май) от 13.00 часа.

Шест мача ще се играят през първия ден от турнира. Жребият за реда на срещите бе изтеглен снощи и отреди шампионата да открият – „Его клуб“ срещу „Академик“ и „Агресив“ срещу „Интер“ от 19.00 часа. От 20.00 часа ще се изправят на терена момчетата от „Траките“ срещу „Зарата“, „Астория срещу „От кол и въже“, а от 21.00 часа са срещите между „Розова долина“ и „Дринк тийм“ и „Спортинг“ срещу „Бедек“.

Подробна информация за графика за мачовете, както и подробности има във фейсбук групата „Футболна Стара Загора“. Организаторите от младежката структура на ГЕРБ под липите отново са подготвили изненади и подаръци, а шампионът за 2019 година ще получи Купата на ГЕРБ и спортна екипировка.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top