Тази вечер бляскаво ревю със старозагорски абитуриентки

По времето на изискан ревю-коктейл тази вечер, дизайнерът Надежда Маринова от Marino Melotti Atelier ще покаже своята луксозна колекция ILLYUMESTIZH 2019 с абитуриентски модели. Феерията от красиви роклите ще бъде представена тази вечер в Бест Бутик Хотел, от 19:00 часа, а модели на дефилето ще бъдат млади момичета, абитуриентки от Стара Загора и областта. Има специална изненада, приготвена от дизайнера, която ще бъде съобщена по време на събитието тази вечер. Входът за събитието е свободен.

Гала вечерта се организира под егидата на Мисис Бургас 2017 и Мисис България Трансконтинентал 2017 Надя Недялкова заедно със Сдружение "Самаряни" и е в подкрепа на каузите "Любовта не бива да боли" и "Детството не бива да боли".

Партньори на инициативата са "Мидалидаре Естейтс", Магазини за сребърни бижута "Selina" и "Khealth, Healthy Life is always trend", които ще предоставят подаръчни ваучери в подкрепа на каузите.

Освен на ексклузивните модели на Marino Melotti Atelier, гостите на събитието ще имат възможността да се насладят и на красивите музикални изпълнения на изявени старозагорски деца.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top