Над 60 точки гласуват на днешното редовно заседание на Общински съвет Стара Загора

Над 60 точки ще разгледат на днешното си заседание старозагорските общински съветници. Поставена под номер едно е точката за избор на временно изпълняващ длъжността кмет на кметство Памукчии.

Акцент сред тях  ще бъде и Проект на НАРЕДБА за условията и реда за използването на спортни обекти, собственост на Община Стара Загора и за реда и условията за финансиране и подпомагане на физическата активност, физическото възпитание, спорта и спортно-туристическата дейност. Друга важна точка е  свързана с компенсиране на приходи за обществен превоз по автомобилна транспортна схема

Местните старейшини ще гласуват бюджетна прогноза за местните дейности на Община Стара Загора за периода 2020 - 2022 година. По време на февруарското заседание ще бъде направен избор на независими финансови одитори за  заверка на ГФО за 2018г. и 2019 на общински търговски дружества със сто процента общинско участие.

Коментирай!

#1
за спортните площадки в Артилерийски - 2019-02-28 14:59:41

Ха дано най-после!!!
Да се затварят в часовете от 14 до 16 и от 13 до 16 в почивните дни.
Площадките да се ползват по предназначение. Най-добре и баскетболната и волейболната да са срещу заплащане. Сега от една целодневна частна детска занималня /как са разрешили функционирането, като нямат място за игра/ вече трета година тътрят децата на баскетболната, даже и в грипната епидемия. И за удобство на учителките затварят вратата. А има отлично оборудвани детски площадки, ама там децата искат гледане.
Отделно пак на баскетболната деца карат ролери, тротинетки и всичко, що е на колела и повреждат настилката.
Цял роман проблеми и предложения имаме, но все още чакаме решенията на общината.
Търпението ни вече е на изчерпване - за 5 години луднахме и повече няма да търпим шума, който можеше да бъде избегнат с локация на площадките на друго място.

Още новини

Scroll To Top