Хванаха поредните пияни зад волана в Стара Загора

В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е започнато бързо производство по чл.343б, ал.1 от НК срещу 43-годишен мъж от  Стара Загора, който около 23.00 часа вчера  по бул. „Св. Патриарх Евтимий“ е управлявал лек автомбил „Мерцедес“ след употребата на алкохол с концентрация от 1,88 промила, установено с техническо средство. 

В първия ден на февруари на ул. „Христина Морфова“ е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес", управляван от 60-годишен мъж от Стара Загора.  Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 1,79 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343 "б", ал. 1 от НК.

Шофьорите са задържани за срок до 24 часа.
          
На ул. "Хрищян войвода"униформените са спрели за рутинна проверка возило  "Опел Корса", управлявано от 20-годишен мъж от  Стара Загора, при която е установено, че МПС е с прекратена регистрация. В Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.345, ал.2 от НК.
          
На 03.02.2019 г., около 16:25 ч., в  с. Горно Ботево, общ. Стара Загора, от полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора е спрян за проверка мотопед "Пиаджо" без регистрационни табели и документи за регистрация, управляван от 26-годишен мъж - неправоспособен водач на МПС. В Първо РУ – Стара Загора срещу водача е образувано бързо производство по чл.296, ал.1 от НК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top