Обичаният Орлин Горанов представя своята автобиография пред старозагорската публика

На 28 ноември 2018 г. (сряда), от 18:30 ч. в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески” – Стара Загора един от най-обичаните родни певци, пял в многобройни концертни зали у нас и в чужбина Орлин Горанов ще представи своята автобиография "Да започнем отначало".

Книгата е създадена в съавторство с Веселина Паскова, която също ще присъства на срещата в Стара Загора. Книгата излиза от печат на 20 ноември, с издател "Книгомания". Избраният формат е цветно луксозно издание - албум, с твърди корици и суперобложка, 232 страници с повече от 180 снимки от личния архив на артиста. Дизайнер на корицата и книгата е Тодор Манолов. Творбата носи името на една от най-популярните песни на Орлин Горанов "Да започнем отначало".

А началото е от родната Берковица, където едно хлапе с ожулени колене покорява баирите и пее в хор "Бодра смяна". После проследява пътя на обичания певец от естрадата до оперната зала, през вариететната сцена и притегателните кино и театър, до предизвикателството на мюзикъла. Както всяка автобиография и в тази читателят ще открие тайни, неизвестни на широката публика, като например обич към зоологията, леката атлетика, стрелбата и дори двигателите с вътрешно горене.

Вход - свободен!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top