12-часова програма забавлява старозагорци на 5 октомври

На 5 октомври в Стара Загора гостува One Love Tour с още по-разнообразна и наситена програма, специално за празника на града. На централната улица на Античния форум Августа Траяна фестивалният ден ще започне веднага след официалната церемония по повод празника на града в 11,30 ч. с програма за най-малките, включваща Вокална студия "Траяна глас" и детски спектакъл.

Най-желаната атракция за хората от всички възрасти, специално изградената "Арена на дуелите" ще даде възможност на малки и големи, да изживеят и изпитат емоцията от най-
българския телевизионен риалити формат Фермата. Димитър Господинов и участници от предишни сезони на предаването, са подготвили емблематични и запомнящи се от зрителите игри. Към позабравените бит и традиции ще ни върне "Алея на занаятите", където гостите на фестивала ще могат да се запознаят с автентични български занаяти, запазили се до днес. Ще си припомним красотата и изяществото на ръчно изработените произведения, а всеки, който поиска да се опита или научи - ще има тази възможност.

Вечерният концерт ще започне с групата на Иван Христов и Драндийски, които са подготвили нов репертоар, специално за Стара Загора. Ексцентричната, дръзка и млада Тита, ще е единствената дама, включена във вечерната програма. Следващият изпълнител е звездата на Македония - Слаткаристика. Той е истинска сензация в страната си и много популярен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното участие на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.

За финал на вечерта е роденият в Стара Загора, актьор, изпълнител и композитор - Стефан Вълдобрев, заедно с Обичайните заподозрени. One Love Tour Ви очаква на 5 октомври в Античния Форум, за да празнуваме заедно празника на града. Забавления за всички поколения, 12 часова програма,"Алея на занаятите","Арена на дуелите" от Фермата, кулинарна презентация от Ути Бъчваров, грандиозен вечерен концерт и всичко е с безплатен вход.

One Love Tour, защото " Love always wins"!

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top